2009. december 31., csütörtök

Mozi - A hercegnő és a béka

Úgy volt, hogy tegnap nézzük meg, de gyermekeink minősíthetetlen viselkedése mára, az év utolsó napjára tolta a programot.
A Duna Plázába mentünk, reggel 10-re, ami jó ötletnek bizonyult, mert alig volt valaki rajtunk kívül a teremben.

A kicsik először voltak moziban, nem tudtuk, hogy reagálnak. Nos, Gergő profin végigülte, Roli ellenben kb. a 20. percben állt fel a székéből, és attól kezdve hol itt, hol ott bukkant fel a teremben, ült az első sorban, ült hátul, ült középen, a lépcsőkön, baloldalt, jobboldalt, felrúgta a kukoricát, elveszett, megkerült, szóval hozta szokásos formáját. Marci már profi mozis, vele, azon kívül hogy egyszer eleredt az orra vére, semmi különös nem történt.

A film: Disney-rajzfilm, klasszikus stílusban, egy klasszikus mese kifordított sztorival. Nem volt rossz amúgy, persze inkább lányoknak való a sztori, a hercegnő, aki békát csókol, nem hiszem, hogy egy fiút lázba hoz, de Marcinak tetszett, Gerinek meg nagyon. Ami jó volt, hogy bár sokat énekeltek benne, de mivel New Orleansban játszódott a történet, ezért a zene múlt század eleji dzsesszre hajazott, és az azért hallgatható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése