2009. január 17., szombat

egy ötlet

Teljesen fel vagyok dobva. Homlokon csókolt a múzsa, és egy új, zseniális ötlet pattant elő fejemből, teljes fegyverzetben, mint Pallas Athene - egy képregény alapötlete, többet nem is mondhatok, természetesen, csak még annyit, hogy: Pablo, Genial!!! Genial!!! Várom már, hogy nekiálljunk, és csináljuk, csináljuk, csináljuk, természetesen még kell egy kis idő, utánaolvasás, mire nekikezdünk. Szerencsére nem kell kapkodni, 2011-re kell kész lennünk vele, és ezzel így is többet árultam el, mint kellett volna.
Ezért igazán rossz dologról nem is tudok beszámolni, ez az ötlet beragyogta a napomat, még lökést is adott készülő projektünknek, ugyanis annyira szeretnénk ebbe az újba belefogni, hogy felgyorsítottuk a régi befejezését. És kész van, immár a második, egyelőre végleges, verzió.
Ha valami rosszat akarok mondani, az csak annyi, hogy nem volt ma kivel elmennem snookerezni, pedig időm és kedvem is lett volna, csak ember nem akadt... de ez tényleg olyan, hogy sose legyen nagyobb bajom, nemigaz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése